miércoles, 5 de diciembre de 2012

La Marina Alta contra la violència masclista

D'any en any, s'incrementen les mostres de  rebuig i denuncia contra la violència masclista.  Enguany, al voltant del 25 de novembre, dia especialment declarat per a sensibilitzar i conscienciar la societat contra l'abominable violència de gènere, han sigut molts els pobles de la Marina Alta que s'han unit d'una manera o altra a aquesta data.

La III campanya de Vacunació de l'Associació Matria s'ha realitzat en cinc localitats diferents, Denia, Pedreguer, Benissa, Pego i Xàbia, amb la col.laboració de les corresponents regidories d'igualtat i diverses entitats. S'han "vacunat" més de 1.500 persones, homes i dones de diferents edats.
A molts pobles les corporacions locals, ciutadans i ciutadanes han promogut manifestos, moments de silenci, concentracions de recolzament a les víctimes, i actes múltiples de denúncia contra els agressors i terroristes masclistes.
Des de la Xarxa de dones volem fer-nos ressò, donar visibilitat i deixar constància a l'acció ciutadana en contra de la violència masclista i en favor de la igualtat certa, social, quotidiana i domèstica entre les persones.
Voldríem publicar en aquest espai  totes les accions que s'han realitzat,  però davant la nostra limitació de recursos reflectirem només la mostra que hem recollit.
Anim a tothom a   fer efectiva la seua repulsa i denuncia contra la violència masclista, pel bé de la humanitat.



Performance de l'escola de teatre de Pego contra la violència masclista












 Vacuna`t a Pego.


Vacuna't a Benissa














Vacuna't, a Pedreguer













 Vacuna't, a Dénia





 Vacuna't , a Xàbia





Preparant la campanya per a les vacunacions contra la violència masclista




Actes a Xàbia

Deniacom