jueves, 18 de junio de 2015

Participació a la Marxa del 7N, de la Xarxa de Dones de la Marina Alta

La Junta de la Xarxa de Dones de la Marina Alta, en reunió ordinària celebrada el dia 16 de juny, entre altres, acorda
-Participar en la Marxa Manifestació a Madrid el 7 de novembre amb el lema "Contra les violències masclistes", convocada per organitzacions de dones de tot l'estat espanyol.

La convocatòria per a la marxa contra les violències masclistes es va realitzar en una reunió celebrada el passat 28 de febrer del 2015 a Madrid, a petició de la Coordinadora Feminista de València, i a la que van assistir representants de la Comunitat Valenciana, d'Andalucia i de Madrid: AMPLIA-Comp, Asamblea Feminista de Madrid, Asociación de Mujeres de San Fernando de Henares, Ateneo, Pacto Feminista, Comisión Feminismos 25N Feminismos Sol, Cómputo (Coordinadora Org. Mujeres Participación e Igualdad), Custodia en Positivo, Federación de Mujeres Progresistas, Foro de Madrid contra la Violencia de Género y el Consejo de Mujeres Madrid, Fórum de Política Feminista de Andalucía, Fórum de Política Feminista Estatal, Fundación ASPAC, Hijas de Lilith, Mujeres de Izquierda de Móstoles, Mujeres en Zonas de Conflicto, Mujeres por la Paz, Otro Tiempo y feminicidio.net, PPiiNA, STEM Madrid i Tertulia Kate Millet.  A banda de què no van poder viatjar d'Aragó, Navarra i País Basc, que van enviar la seua adscripció.

-Aprofitant esta avinentesa, s'acorda també per unanimitat que la Xarxa de Dones convoque una reunió amb els grups feministes de la comarca, per tal de tractar de la asistencia i participació conjunta així com de l'organització el viatge, i altres actes que es proposen.

Informació sobre el 7N
http://www.nodo50.org/xarxafeministapv/?MARXA-CONTRA-TOTES-LES-VIOLENCIES
http://www.izca.net/index.php?option=com_content&view=article&id=10017%3Amarcha-estatal-contra-las-violencias-machistas&catid=6%3Amujer
https://www.facebook.com/events/878872132169281/

No hay comentarios:

Publicar un comentario