viernes, 9 de marzo de 2018

Celebració del Dia de la Dona, 2018



La Xarxa de Dones de la Marina Alta va celebrar el 2 de març el dia de la Dona amb una manifestació comarcal a Denia amb el lema " El huit de març, les dones vam parar el món" convocant a la vaga feminista per al 8 de març. A la manifestació hi havia una bona representació de diferents grups feministes de la comarca i va participar la Muixaranga de la Marina Alta.
 Després vam celebrar el lliurament  del Premi 8 de març que enguany se li ha atorgat a Carmen Alborch per la seua defensa de la igualtat, la llibertat i els drets de la dona en l’àmbit de la política, sobretot, però també en la cultura i en l’àmbit acadèmic. Alborch va ser Ministra de Cultura en els anys 90 pel PSOE i a més és autora de llibres amb la igualtat com a tema principal.

 La Vaga Feminista Internacional del 8M amb el colofó de les grandioses manifestacions, junt al Tren de Llibertat (1-2-2014) i la Marxa del 7N (7-11-2016), ja són referents que marquen un salt qualitatiu en la història de la lluita per la igualtat i la llibertat efectiva de les dones. Em sent orgullosa de formar part d'aquesta marea violeta. Amb la quantitat de joves que van unint-se, el moviment feminista és imparable.








Referències premsa

Marina Plaça

Marina Plaça evento

Radio Denia Ser

Radio Pego

Xàbia al Dia

Album mur xarxa facebook



No hay comentarios:

Publicar un comentario