viernes, 31 de enero de 2014

En unes hores pugem al Tren de la Llibertat, enllaços i informació d'última hora.La resposta a la convocatòria de la Xarxa de Dones de la Marina Alta per  participar en els actes del Tren de la Llibertat ha sigut  un èxit.
Dissabte 1 de febrer, a la matinada, ixen de la comarca 2 autobusos amb dones i homes de la majoria de pobles de la Marina Alta, així com una representació de les associacions “Dones Cabal”, “Femem Força” i “Dones d’Orba”. (Proximament farem una relació de totes les poblacions comarcals que viatgem).

L’arribada a Madrid està prevista al voltant de les 11h per incorporar-nos al Tren de la Llibertat, organitzat en defensa dels drets de la dona a decidir sobre el nostre cos, la nostra sexualitat i maternitat; en contra de la reforma de la Llei Gallardon; i per exigir el manteniment en vigor de l’actual “Llei de salut sexual i reproductiva i d’interrupció voluntària de l’embaràs”.  A les 12h serà la concentració de les delegacions en l’estació d’Atocha. A les 12:30h s’iniciarà la marxa cap al Congrés dels Diputats, on s'entregarà el document “Perquè jo decidisc”, dirigit al President Del Govern, President del Congrés, ministra Ana Mato, ministre Gallardón i distints grups parlamentaris.  
La delegació de la Marina Alta intervindrà també en l’Assemblea convocada posteriorment, en la seu de CCOO de Madrid en la  C/ Lope de Vega, 38.Trobareu més informació de la Marina Alta puja al Tren de la Llibertat en el següent l'enllaç del facebook
https://www.facebook.com/events/1436151719952496/

Informació dels actes http://nosotrasdecidimos.org/partira-desde-asturias-para-llegar-a-madrid-el-1-de-febrero/  

Mapa de situció per l'aparcament d' autobusos : http://nosotrasdecidimos.org/wp-content/uploads/2mapa-general.pdf
 El manifest que es llegirà  http://nosotrasdecidimos.org/manifiesto/ 

Hashtag en Twitter: #TrenDeLaLibertad
Evento en Facebook: https://www.facebook.com/events/597809120267150

 Informació general http://nosotrasdecidimos.org/   
                                    http://www.eltrendelalibertad.com/

No hay comentarios:

Publicar un comentario