miércoles, 15 de enero de 2014

Viatge en autobús per a participar en "El tren de la Llibertat"



La Xarxa de Dones de la Marina Alta s’uneix a la iniciativa de “El Tren de la Libertad”,  per exigir que es mantinga vigent l'actual Llei de salut sexual i reproductiva i d'interrupció voluntària de l'embaràs.

La iniciativa va partir de la Tertulia Feminista les Comadres y Mujeres por la Igualdad de Barredos, i s’han sumat organitzacions i persones de tot l’estat espanyol, així com grups feministes d’altres nacions. 

La Xarxa de Dones de la Marina Alta convida a les organitzacions, dones i homes de la comarca que defensen els drets socials, la llibertat i la igualtat, a participar en “El Tren de la Llibertat” i en els actes que es realitzaran a Madrid el dissabte, 1 de febrer.
A causa dels coneguts impediments dels pobles de la Marina Alta per accedir al tren, viatjarem en autobús el mateix dia 1 de matinada i tornarem per la vesprada en acabar els actes previstos.

HORARI
Eixida cap a Madrid: 5:00 hores de la matinada, de la Rotonda del Sequier, Pedreguer.
Tornada cap la Marina Alta: 18:30 hores.

RESERVA DE PLACES I PREU DEL VIATGE.
Per a reservar places en l’autobús telefoneu al  629888769,  al  674340595  o envieu un email amb les vostres dades a xarxadones@gmail.com . El termini per reservar serà fins el 24 de gener. El preu del viatge d’anada i tornada és de 22€, quan contacteu amb nosaltres vos informarem sobre com fer el pagament.

ACTIVITATS PREVISTES A MADRID
  • Trobada de totes les delegacions a l'estació d'Atocha a les 12:00h de l'1 de febrer, on s’ha organitzat un Comite de Benvinguda.  
  • Eixida de les delegacions des de l'estació d'Atocha acompanyades d'una  batucada cap al Congrés dels Diputats, amb parada en el passeig del Prado davant del Ministeri de Sanitat, Servicis Socials i Igualtat.
  • Al Congrés dels Diputats s'entregarà el document “Perquè jo decidisc”,  dirigit al president Del Govern, president del Congrés, ministra Ana Mato, ministre Gallardón i distints grups parlamentaris.
  • Després se celebrarà una Assemblea per la Llibertat, en un recinte a concretar  i on podrem descansar, menjar i intercanviar punts de vista personals i col·lectius.
DOCUMENT "PERQUÈ JO DECIDISC

Perquè jo decidisc des de l'autonomia moral,  que és la base de la dignitat d'una persona, no accepte imposició, o cap prohibició en el que concernix als meus drets sexuals i reproductius i, per tant, a la meua plena realització com a persona. Com ser humà autònom em negue a ser sotmesa a tractes degradants, ingerències arbitràries i tuteles coactives en la meua decisió de ser o no ser mare.

Perquè sóc lliure invoque  la llibertat de consciència com el bé suprem sobre el qual fonamentar les meues eleccions. Considere cínics als que apel·len a la llibertat per a restringir-la i malèvols als que no els importanta el patiment causat volen imposar a tots els seus principis de vida basats en inspiracions divines. Com ser humà lliure em negue a acceptar una maternitat forçada i un  règim de tutela que condemna a les dones a la “minoria d'edat sexual i reproductiva”.

Perquè visc en democràcia i sóc demòcrata accepte les regles de joc que delimiten drets de pecats i llei de religió. Cap majoria política nascuda de les urnes, per molt absoluta que siga, està legitimada per a convertir els drets en delictes i obligar-nos a seguir principis religiosos per mitjà de sanció penal. Com a ciutadana exigisc als que ens governen que no transformen el poder democràtic, salvaguarda de la pluralitat, en despotisme.

Perquè jo decidisc, sóc lliure i visc en  democràcia exigisc del govern, de qualsevol govern, que promulguen lleis que afavorisquen l'autonomia moral, preserven la llibertat de consciència i garantisquen la pluralitat i diversitat d'interessos.
Perquè jo decidisc, sóc lliure i visc en democràcia exigisc  que es mantinga l'actual Llei de salut sexual i reproductiva i d'interrupció voluntària de l'embaràs per afavorir l'autonomia moral, preservar la llibertat de consciència i garantir la pluralitat d'interessos de totes les dones.


 Més informació




No hay comentarios:

Publicar un comentario