martes, 17 de noviembre de 2015

25N, actes comarcals de la Marina Alta



Els actes conjunts previstos a nivell comarcal amb motiu del 25 de novembre dia internacional per l'eradicació de les violències contra les dones, són:
Manifestació Comarcal contra les violències Masclistes, el dissabte 21 a les 19:30h en la Glorieta de la Creu, de Pedreguer; organitzada pels 9 grups  Feministes de la Marina Alta.
La VI Campanya de Vacunació Contra la Violència Masclista, que començarà el dia 19 de novembre, coordinadada per l'Associació Matria i organitzada amb la col.laboració de Dones Cabal de Pego, Associació de Dones d'Orba, Dones de Teulada, Femme Força, Xarxa de Dones de la Marina Alta, així com les regidories d'igualtat dels ajuntaments dePedreguer, Orba, Xàbia, Pego, Benissa, Dénia, Teulada-Moraira.
Endemés en cada població col.laboren diverses associacions i entitats. Gràcies . 

 












Però encara en volem més. Volem que acaben per sumar-se a esta conscienciadora i especial campanya de vacunació contra "el virus de la violència masclista, que maltracta a les dones" tots els ajuntaments de la Comarca, en especial  els que van aprovar la Moció amb motiu de la Marxa7N .
 Un virus endèmic en la societat patriarcal, que es transmet per via dels roïns exemples, la mala educació, l'egoisme i la irracionalitat. Que creix entre la prepotència, intolerància i vanaglòria masclista. Que s'introdueix en els homes irresponsables i els converteix en animals de baixos instints. Un virus que té com a víctimes les dones, i els seus infants, que les ataca greument ferint-les en els sentiments, les formes de pensar, de comportar-se, en la confiança, en la seguritat, en la integritat física i fins i tot ferint-les de mort.
Cal actuar contra ell, cal acabar amb la violència de gènere.
Per als qui no heu participat mai expliquem breument de què va la campanya
Com en qualsevol  vacunació, l'objectiu és la prevenció.
En esta campanya volem que per mitjà d'un compromís senzill, a nivell individual i una reflexió, es vagen produint canvis d'actituds i un clar rebuig cap a les conductes de violència contra les dones.
A les persones que accepten la signatura del compromís de la vacuna se’ls donarà una polsera identificativa.
POBLES QUE PARTICIPEN I DIA DE VACUNACIÓ
PEGO,  Dijous, 19 Nov.
BENISSA,   Dissabte, 21 Nov.
ORBA,   Dissabte, 21 Nov.
PEDREGUER,   Diumenge, 22 Nov.
DENIA,   Dilluns, 23 Nov.
TEULADA,   Dimecres, 25 Nov.
XÀBIA,    Dijous, 26 Nov.
MORAIRA,   Divendres, 27
#TerrorismeMasclista #QüestióEstat #NiUnaMés #EnsFaltenTotes  Nov.

















................................................................
Actes locals


No hay comentarios:

Publicar un comentario