jueves, 5 de noviembre de 2015

Marxa7n, amb un peu dalt del bus després de mesos de feina

El 7n ja està aquí i podem felicitar-nos per com hem treballat en equip, vist l’èxit de la convocatòria del viatge  a Madrid i la resposta dels ajuntaments a nivell comarcal.
Ha sigut una feina intensa de les 9 associacions feministes la Marina Alta que ens hem organitzat.
Més de quatre mesos de preparació considerant les reunions prèvies i l’aplec de Benissa, amb la importància dels acords i bones sintonies que hem anat teixint.
Vesprades senceres dedicades a organitzar i coordinar la Marxa 7n; molt empeny en la difusió de les mocions per  presentar-les a quasi totes les corporacions municipals de la comarca i fer el seguiment de les aprovacions en els plenaris; confecció i distribució d'una preciosa la cartelleria; la propaganda, reserva i confirmació de places per a omplir els autobusos, fins i tot el preu que hem pogut posar als bitllets gràcies a la col.laboració dels ajuntaments de Pego i Pedreguer; la promoció en la xarxa virtual, facebook, whasap, bloc; els contactes, comunicats i rodes en premsa; la magnífica pancarta que obrirà el nostre grup en la manifestació... Ufff! quasi cansa només escriure la relació del què hem fet.

Algunes dades:
Del viatge,
161 persones procedents d’una vintena de pobles.
3 autobusos
De Mocions amb motiu del 7n ( informació a data d’avui)
Presentades: en 32 ajuntaments de la Marina Alta
Aprovades: en 24 ajuntaments
Previst aprovar-les: en 4 ajuntaments

Ara ens queda la Manifestació de la Marxa7N “Contra les Violències masclistes”, i el viatge a Madrid, en el que de nou cal la col.laboració conjunta de totes i tots les i els que anem, i la implicació en vetllar per una bona marxa i una cordial jornada.

Deixem una sèrie de puntualitzacions a tenir en compte per al viatge
-Puntualitat en les eixides de Pego i Pedreguer cap a Madrid i en la tornada ( igual que en les perceptives parades al llarg de la ruta)
-Vestir amb roba de color negre i violeta ( com recomana l’organització estatal).
-Portar pícnic per si després les aglomeracions ens dificulten comprar entrepans o dinar en bar o restaurant (vista l’experiència del Tren de la Llibertat)
- Portar cartells amb frases contra la violència cap a les dones.
-Abstenir-se de portar insígnies de Partits Politics i Sindicats ( instruccions de l’organització estatal perquè el protagonisme és del moviment feminista).


No hay comentarios:

Publicar un comentario