sábado, 20 de noviembre de 2010

GRUP DE DONES CABAL, 10 ANYS DE COMPROMÍS PER LA IGUALTAT


El Grup de Dones Cabal, de Pego, ha complit deu anys d’existència. Per a commemorar el desè aniversari van celebrar una vetllada especial de tardor, al Teatre Municipal, en la que van agrair a “tots i totes” les persones que han col.laborat amb elles i els han ajudat a dur endavant el propòsit pel qual van crear el grup: fomentar la igualtat de la dona.  
En l’acte van presentar un vídeo resum de las activitats que han realitzat des de l’any 2000: tallers, lectures, conta-contes, fires, cursets, sopars literaris, xarrades, manifestacions, concentracions, col.laboracions amb diferents entitats municipals i comarcals… Un "cabal"  d’activitats culturals i reivindicatives a favor de la formació, desenvolupament i igualtat de drets de la dona.
En el capítol d’agraïments dedicaren un càlid  reconeixement a Ràdio Pego; als col.laboradors i col.laboradores més directes; a Pau  López, inspiradora i una de les fundadores de Dones Cabal; a Josep Sendra  i el grup de músics que els han compost una cançó; als escriptors i les escriptores que han participat al llarg dels darrers sis anys en els sopars literaris... Tot seguit, la Companyia de Recerca i Innovació Teatral, CRIT, va representar la seua obra ‘Miguel Hernández. Después del Odio’, una singular, novedosa i emotiva posada en escena de la biografia del poeta.   
Per a acabar, les Dones Cabal van oferir “una picadeta” que va servir tant de tertúlia com de sopar. Una vetllada completa.
Des de la Xarxa de Dones de la Marina Alta, saludem, felicitem i donem l’enhorabona pels 10 anys de treball a les nostres companyes i amigues Dones Cabal, amb les qui hem compartit, compartim i compartirem objectius, projectes, tasques, idees… i també utopies.

No hay comentarios:

Publicar un comentario