viernes, 24 de febrero de 2012

ACTES 8 DE MARÇ, XARXA DE DONES DE LA MARINA ALTA

Sota el lema "CONTRA LES RETALLADES A LA IGUALTAT", La Xarxa de Dones de la Marina Alta  organitza els actes següents amb motiu de la celebració del Dia Internacional de la Dona:

 Dijous dia 8 de març:
  • Concentració- manifestació a les 19,30h en la Glorieta  de Dénia, al finalitzar la manifestació, es llegirà un manifest.
  • Sopar-Donatge. A les 21h. al restaurant Los Arcos de Pedreguer, en el que es lliurarà a les homenatjades una estatueta en bronze, així com un CD amb la seua trajectòria. El preu del sopar són 25€, per a reservar el tiquet comuniqueu-ho al següent enllaç xarxadones@gmail.com.
En el sopar foren premiades l’Associació Matria, a l’editora Rosa Serrano i a l’empresaria Angustias Bertomeu. 
 ·         L’Associació Matria creada i dedicada  a la  defensa de la dona maltractada, realitza activitats, tallers i desenvolupa programes per a prevenir la violència de gènere.  
 ·         Rosa Serrano  editora, defensora i  promotora de la cultura valenciana, una de les fundadores de l’escola Gavina. Ha sigut Presidenta de l’Associació d’editors del país Valencià i  membre del Consell Valencià de Cultura.  
·         Angustias Bertomeu  empresària feminista i investigadora de llarga trajectòria en defensa de la igualtat. Fundadora de Artefinal Studio, empresa de comunicació digital, que destaca per estar especialitzada en treballs informàtics amb enfocament de gènere.
Vos esperem.
Salut i igualtat

No hay comentarios:

Publicar un comentario