lunes, 11 de enero de 2016

video la Marina Alta en la Marxa 7N

Recordem amb un vídeo reportatge la Marxa del 7N a Madrid com un dels esdeveniments més importants per al Moviment Feminista durant l'any 2015. 
Ens felicitem per com vam treballat en equip, vist l’èxit de la convocatòria del viatge  a Madrid i la resposta dels ajuntaments a nivell comarcal.
Va ser una feina intensa de les 9 associacions feministes la Marina Alta que ens vam organitzat.
Més de quatre mesos de preparació considerant les reunions prèvies i l’aplec de Benissa, amb la importància dels acords i bones sintonies que teixírem.
Vesprades senceres dedicades a organitzar i coordinar la Marxa 7n; molt empeny en la difusió de les mocions per  presentar-les a quasi totes les corporacions municipals de la comarca i fer el seguiment de les aprovacions en els plenaris; confecció i distribució d'una preciosa la cartelleria; la propaganda, reserva i confirmació de places per a omplir els autobusos, fins i tot el preu que hem pogut posar als bitllets gràcies a la col.laboració dels ajuntaments de Pego i Pedreguer; la promoció en la xarxa virtual, facebook, whasap, bloc; els contactes, comunicats i rodes en premsa; la magnífica pancarta que obrirà el nostre grup en la manifestació... Ufff! quasi cansa només escriure la relació del què vam fer.
Algunes dades:
Del viatge,
161 persones procedents d’una vintena de pobles.
3 autobusos
De Mocions amb motiu del 7n
Presentades: en 32 ajuntaments de la Marina Alta
Aprovades: en 28 ajuntaments
Esperem els fruits amb els avanços en els drets de les dones i la fi de la Violència masclista.Continuem clamant "Pacte d'Estat Ja", "Ens Volem Vives", "Ni una menys".

No hay comentarios:

Publicar un comentario