domingo, 11 de febrero de 2024

Encontre comarcal feminista Teulada-Moraira febrer 2024

Interessant, constructiva, reflexiva i ben aprofitada la jornada feminista de Teulada-Moraira, organitzada per la Xarxa de Dones de Teulada-Moraira, amb la participacio de l'Associació Matria, Mujeres por la Igualdad de Calp , Alanna i Xarxa de Dones de la Marina Alta.

Magnífiques aportacions les del treball de les dones de Calp sobre l'abolició de la prostitució al seu poble i el projecte que comença Matria Associació de Dones a Dénia. Gràcies Alanna per la intervenció sobre l'ajuda a la dona maltractada, les víctimes de la violència de gènere, la tracta, i els ventres de lloguer.

Un plaer trobar-nos, parlar, valorar, analitzar, prendre el pols al món que ens envolta i buscar la millor manera de fer més efectiva l'activitat conjunta per la igualtat, pels drets de les dones i les xiquetes. Fructífer el debat i les propostes. Ens feia falta continuar intercanviant experiències i projectes. Però, tot i que sempre estem en contacte, que són molts anys de coneixença i prou actuacions compartides, el contacte directe, la veu, la paraula de tu a tu en el mateix espai i en el mateix moment ens ompli de seguretat, d'ànims i de força per seguir desmuntant les manipulacions i paranys del patriarcat, acabar amb les violències masclistes, els micromasclismes, les desigualtats, i crear una societat més justa, lliure, pacífica, respectuosa i digna. I amb els temps que estem vivint, necessitàvem abraçades de sororitat feminista.
Tot això acollit per una excel.lent organització. Gràcies Xarxa de DONES Teulada Moraira per fer-ho possible. (Ah i els pastissos sublims, d'aspecte i de sabor).

No hay comentarios:

Publicar un comentario