domingo, 11 de marzo de 2012

Manifestació i Sopar-Donatge del 8 de març.

Dijous dia 8 de març la Xarxa de Dones de la Marina Alta va commemorar el Dia Internacional de la Dona amb una Manifestació que va recórrer el carrer Campos de Dénia, des de la Glorieta fins al final on es va llegir un Manifest contra les retallades a la igualtat.
Tot seguit, unes 170 dones procedents de tots els pobles de la Comarca ens reunírem al Restaurant Los arcos de Pedreguer per celebrar el XI sopar "donatge".  Un acte emotiu  on es  va lliurar un càlid i merescut "donatge" a l'Associacó Matria, a Rosa Serrano i a Angústias Bertomeu, en reconeixement a la tasca que fan en favor dels drets, la igualtat i la plena participació de les dones, sempre sota una mirada feminista.
  • L’Associació Matria creada i dedicada  a la  defensa de la dona maltractada, realitza activitats, tallers i desenvolupa programes per a prevenir la violència de gènere.   
  •   Rosa Serrano  editora, defensora i  promotora de la cultura valenciana, una de les fundadores de l’escola Gavina. Ha sigut Presidenta de l’Associació d’editors del país Valencià i  membre del Consell Valencià de Cultura.   
  •   Angustias Bertomeu  empresària feminista i investigadora de llarga trajectòria en defensa de la igualtat. Fundadora de Artefinal Studio, empresa de comunicació digital, que destaca per estar especialitzada en treballs informàtics amb enfocament de gènere.

Discurs de Mª Angustias Bertomeu (llegir)











No hay comentarios:

Publicar un comentario