miércoles, 16 de enero de 2019

IV Jornada per la Igualtat, "Feminisme: d'on venim, on anem

El dissabte 9 de febrer, a les 9,30 h. a la casa de Cultura de Xàbia, obrirem la IV Jornada per la igualtat que, amb caràcter bianual, organitzen la regidoria d'Igualtat de l'Ajuntament de Xàbia i la Xarxa de Dones de la Marina.
Amb el lema "Feminisme: d'on venim, on anem", parlarem, analitzarem i reflexionarem sobre el present i el futur del feminisme: què ha suposat la lluita per la igualtat?, en quin punt estem?, quines millores legals són imprescindibles?, quins són els plantejaments de treball futur? 

 Comptem amb dues ponents especialistes en feminisme: Asunción Ventura, Professora de Dret Constitucional, i Concha Gisbert, Professora del Màster de Gènere i Polítiques d’Igualtat. No hi haurà punt final, hi haurà punts “clownclusius” de la jornada, a càrrec de les pallasses "La Mar Salà".
Com sempre l'entrada és lliure, no cal inscriure's, però per motius d'organització vos agrairem que ens confirmeu l'assistència enviant un correu a xarxadones@gmail.com o contactant amb alguna de les dones que coneixeu de la Xarxa.


No hay comentarios:

Publicar un comentario