martes, 6 de octubre de 2015

Les Feministes de la Marina organitzen la Marxa7n a Madrid


El Moviment Feminista convoca per al 7 de novembre del 2015 la Marxa Estatal Contra les Violències Masclistes a Madrid, per exigir que la lluita contra les violències masclistes siga una qüestió d’estat. 
Parlem de violències en plural, perquè, si bé el feminicidi és l’expressió més brutal del masclisme, les seues violències les vivim quotidianament el gros de les dones. La violència masclista no consisteix únicament en aquella que exerceixen els homes contra les parelles o exparelles, sinó que inclouen aquelles agressions que es produeixen en tot tipus de relacions i en tots els estrats socials...
Les FEMINISTES DE LA MARINA ALTA, invitem tota la població de la comarca que s’hi sume a la Marxa 7n i viatge amb nosaltres a Madrid per manifestar-nos, ja que l’eradicació de les violències masclistes i les violències contra les dones és una qüestió que afecta tota la societat.
‪#‎jovaig7N‬ ‪#‎nosaltresanem7N‬ .

"La gran mobilització donarà començament a les 12h del matí, enfront del Ministeri de Sanitat, Servicis Socials i Igualtat i finalitzarà en la Plaça d'Espanya.

VIATGE D'ANADA I TORNADA EL 7 DE NOVEMBRE. HORARI
Eixida cap a Madrid:   les 5:00 de la matinada des de la parada d'autobusos de Pego,

a les 5:30 hores de la matinada, des de la Parada d'Autobusos de Pedreguer.
Tornada a la Marina Alta: 17:30 hores.

RESERVA DE PLACES D'AUTOBUS I PREU .
Per a reservar places en l’autobús envieu un email al correu 7nmarinaalta@gmail.com.
Els ajuntaments de Pedreguer i Pego ens subvencionen dos autobusos, en previsió d’omplir-ne tres el preu del viatge d’anada i tornada és de 10€.
Quan contacteu amb nosaltres vos informarem sobre com fer el pagament de les places d'autobús
El termini de reserva i pagament finalitza el 26 d’octubre.

MES INFORMACIÓ
A nivell de la comarca de la Marina Alta els grups feministes: Dones Cabal de Pego, Femme Força de Pedreguer, No+, Matria, Dones Teulada, Associació de Dones per la Igualtat de Calp, la Xarxa de Dones de la Marina Alta i la Col•lectivA, en l'Aplec celebrat el 26 de setembre, acordàrem
- Unir forces per participar conjuntament en la Marxa 7N com a "Feministes de la Marina Alta":
-Organitzar el viatge a Madrid disposant d'autobusos per al viatge i coordinant la presència de la comarca en la manifestació.
- Presentar a cada un dels ajuntaments de la comarca la Moció al Ple de l'Ajuntament amb motiu de la Marxa Estatal contra les violències masclistes del 7 de Novembre de 2015 


 
Esdevenimenfacebook  https://www.facebook.com/groups/393610997498353/

www.marcha7nmadrid.org
Facebook: https://www.facebook.com/Marcha7N?fref=ts

No hay comentarios:

Publicar un comentario